Billige Danske Forsikringer

Alt om forsikringer og hvor man kan få de billigste

Billige Danske Forsikringer - Alt om forsikringer og hvor man kan få de billigste

Det faglige hus

Det faglige hus

Det faglige hus er nok den mest kendte fagforening og a-kasse i Danmark lige nu, de er stadig en af de helt billige, samtidigt med tilbyder de forsikringer til deres medlemmer, til en yderst attraktiv pris, de afholder konkurrencer på deres hjemmeside, har tilbud på ferier og meget andet, de gør virkeligt en del for deres medlemmer må man sige!

Det faglige hus er en bred vifte af medlemmer, de startede i 1988 med funktionærer, 10 år senere tog de alle med, og i 2002 kom a-kassen med i deres fagforenings forretning. I dag rummer det også selvstændige, og grunden til deres lave priser er igen, fordi de ikke er politiske aktive og ødsler ud med penge ad den kanal. HK og 3F har stille og roligt gravet deres egen grav ved at give penge til politiske partier, dejligt at se nye dukke op som kan komme tilbage til hvad det handler om, en løn sikring efter en fyring, råd og vejledning når det kræves, og ikke alt det andet som ikke burde blandes med en forsikring!

Det faglige hus og studerende.

Som mange af de andre a-kasser er det også gratis at være medlem hvis man er studerende, der er som altid en vis række krav som man skal overholde for at dette gælder, men som udgangspunkt et rigtigt godt tilbud til de “fattige” unge på studier.

Vurdering af Det faglige hus

Fagforeningen er nøgleordet her, de yder ikke alene en a-kasse sikring til folk, men også arbejder med forbedringer for det arbejdende folk samtidigt. Er man udelukkende på jagt efter en a-kasse, kan man med fordel bruge Min a-kasse i stedet. Men vil du have hele pakken, må man sige at Det faglige hus leverer med stor tilfredsstillelse.

Besøg Det faglige hus her

Skriv til os her hvis du mener at have relevant information om Det faglige hus.