Billige Danske Forsikringer

Alt om forsikringer og hvor man kan få de billigste

Billige Danske Forsikringer - Alt om forsikringer og hvor man kan få de billigste

Runa forsikring

Runa forsikring er et datterselskab til LB koncernen, som står for Lærestandens Brandforsikringen. De har flere store selskaber som FDM forsikring og Bauta forsikring. Eftersom alle selskaberne har en fælles administration, giver det lave omkostninger og derved konkurrence dygtige priser på forsikringer.

Privatforsikringer ved Runa forsikring

Hos Runa forsikring kan du få alle former for privatforsikringer samt visse erhvervsforsikringer. Dog er det ikke alle og enhver, der kan tegne forsikring hos Runa forsikring. Udvalgte organisationer, visse bankkunder og nogle udvalgte studier giver mulighed for at blive kunde hos Runa forsikring. Du kan læse mere om det på Runas hjemmeside under fanebladet Medlemsberettiget.

Som kunde hos Runa forsikring, skal du ikke forvente at de forsikrer alle slags køretøjer. Har du for eksempel en racer motorcykel, som er dyr og har masser af hestekræfter, er det ikke sikkert du kan få den fx forsikret hos Runa forsikring. En anden nødvendighed for at få sit køretøj forsikret, kan muligvis være at der stilles krav om at få en GPS chip i, eller at køretøjet skal kunne stå i en låst garage.

På Runa forsikrings hjemmeside kan du beregne hvad dine forsikringer ca. vil komme til at koste dig. Dog anbefaler vi, at du får et personligt tilbud fra en af konsulenterne, hvem ved, måske kan du forhandle prisen lidt ned.

Som noget praktisk har Runa forsikring en selvbetjeningstelefon. Der kan du bestille et tilbud, hvis du ikke er medlem. Er du allerede medlem, kan du anmelde en skade via selvbetjeningstelefonen, ændre dine forsikringer, bestille blanketter eller få tilsendt dine forsikringspapirer mm. Det kan være godt med en selvbetjeningstelefon, hvis ens internet er meget langsomt og ustabilt, eller du ikke lige føler for at skulle sidde i kø eller tale med nogen.

Stor tilfredshed hos Runa forsikring

Efter at dømme på internettet, er kunderne generelt tilfredse hos Runa forsikring. De giver en god service, og er forholdsvis hurtige til at udbetale deres erstatninger.

Der er ikke mange forsikringsselskaber der kan konkurrere prismæssigt mod Runa forsikring, de er derfor et attraktiv forsikringsselskab at være medlem af.