Billige Danske Forsikringer

Alt om forsikringer og hvor man kan få de billigste

Billige Danske Forsikringer - Alt om forsikringer og hvor man kan få de billigste

Scooter forsikring

Scooter forsikring

Scooter forsikringSom med andre forsikringer til motorkøretøjer, skal man, ifølge loven, som minimum have en ansvarsforsikring på sin scooter, dette gælder om det er en 30 eller en 45 scooter.

En Scooter forsikring, altså bare ansvarsforsikringen er ikke så dyr, typisk omkring de 100 kroner om måneden, men så er man også dækket godt ind, hvis man skulle komme i uheld og skade andre. Og i øjeblikket kører IF forsikring faktisk en kampagne, hvor man over internettet kan bestille sin scooter forsikring og få en god del rabat ved netop at bestille den over internettet!

Scooter forsikring plus kasko

Når man så skal find sin nye scooter forsikring skal man have i tankerne, om man vil have en kasko forsikring med i købet, ved en ny dyr scooter er dette nok en god ide, mens man måske skulle droppe denne ved en ældre scooter. Dog giver en kaskoforsikring ikke kun erstatning ved hærværk og tyveri, den dækker også ved tilfælde hvor der er problemer med afgørelsen af skylden, man er dækket ind helt op til 100.000 kroner i retshjælp, hvis man har tegnet en kaskoforsikring ved siden af. Nogen forsikringer indeholder også redningshjælp i udlandet, dette er værd lige at undersøge, hvis man måtte have behov for dette!

Så står du og skal have en Scooter forsikring så check IF ud, linket er længere oppe!